Weer een bericht
Door: Perry
Blijf op de hoogte en volg Perry
17 September 2009 | China, Suzhou
Hallo Allemaal,
Wel daar zijn we weer dan. Zoals belooft een berichtje iedere maand tot 1,5 maand dus het werd weer tijd.
Ik ben naar Singapore geweest voor een kleine week voor zaken en heb daar ook wat tijd gehad om rond te kijken en wat te doen. Singapore is een prachtige stad en belasting vrij dus shoppen maar dit valt tegen. Genoeg te koop maar allemaal exclusieve dure winkels van D&G, Rolex en alle andere grote jongens dus niet echt wat gekocht daar.
Ook naar het Jurong Birdpark geweest erg leuk moet ik zeggen en zeker de moeite waard kijk maar op bijgevoegde foto's. Ook nog een half dagje strand gedaan op Sentosa eiland heerlijk in het zonnetje gelegen. De meiden waren hier in februari al geweest dus ik heb het nu ook gezien en het was de moeite waard.
Na Singapore voor twee naar Nederland. De meiden hadden de eerste week nog vrij van school en de tweede week was voor mij vooral werken en vergaderen. In de eerste week lekker wezen shoppen met Sharon en Mylene, naar Walibi geweest, bij de paarden wezen kijken in Oudendijk bij Sjaak altijd gezellig. En gewoon lekker thuis voor buis gezeten. Uiteraart veel mensen gesproken en bij veel mensen langs geweest en bijgepraat. Maar de tijd met Sharon en Mylene stond voorop. En ze zitten er leuk bij op de boerderij.
Op 4 september weer terug gevlogen naar China en nu weer volop aan het werk. Hier is het nog lekker zomer met temperaturen van 30 graden en redelijk veel zon dus we nemen het er maar van. Van 1 tot en met 8 oktober is het hier vakantie dus dan gaan ik weer eens ergens kijken en zal daar uiteraart verslag van doen. Voor nu iedereen de groetjes en de foto's zeggen meer dan ik kan omschijven veel kijk plezier.
Perry
Perry
23 September 2009 - 13:15
Ttoos:
Had ik je vorige berichten gemist. Je hebt wel weer het een en ander gezien. Ik blijf genieten van je verslagen. Ga zo door Per. Dat is echt weer eens wat anders dan Zeeland. -
02 Oktober 2009 - 09:46
Annet:
He Perry, wat een prachtig idyllisch strand zeg!
Als je dat ziet krijg je spontaan weer zin in zee, zon en strand ... Maar ja, we gaan hier helaas de herfst/winter weer in :(
Geniet jij nog maar even lekker van de temperatuur daar in China.
Greetz! -
07 Oktober 2009 - 16:57
Miem:
heey pappie!,
yay singapore! met GAP en sentosa
was echt zoo gaaf toen daar:D
en heb je ben ook gezien die liefe kleine labradoodle!
luv yaxxx
Miems